新東方網>石家莊新東方學校>學習園地>四六級考試>正文

四六級考試 | 2020年12月英語四級聽力對話二真題答案

2020-12-14 10:35

來源:

作者:

  【試題】

  M:Good afternoon, Sorry I have kept you waiting, How can I help you?

  W: Oh,No problem. I am interested in booking a holiday to Australia. I wondered if you could tell me what deals do you have?

  M: Sure,are you only looking for flights or package holiday with everything included?

  W: When you say everything, What do you mean?

  M:Well,a package holiday will include flights,hotels,meals,day trips to different places and the transport to and from the airport.

  W: Yes,that sounds pretty good, I am going with my family.so it will be nice to have everything taken care of. So, what is the rate of deal do you have for package holidays then?

  M:How long will you go for and what days ?

  W:Two weeks,around Christmas will be great.

  M: Ok, let me check that for you. Here is one, fourteen nights in southern and eastern of Australia,five nights in Sydney and five nights Austria and five days in Melbourne,and for the rest of four nights you can choose from the list of trips other places nearby you could visit Canberra , for example, or the blue mountains or you could go for a drive down to the great ocean road. Also, if you are interested in wine you could go on a tour of the places where they grow grapes and made wine

  W: That sounds great. That is great we can choose some activities ourselves.

  Q12. Where does the conversation take place?

  Q13. Why is the woman interested in package holidays?

  Q14. How long does the woman want to go for the holiday?

  Q15. What does the woman say she likes about the holiday package?

  【答案】

  (見上文劃線部分)

  【解析】

  Q12. 根據聽力問題中的關鍵詞“Where does the conversation take place”可知,此題考查的是對話發生場景的題。根據文章中 “book a holiday”“flights”“hotels”所以推測對話場景發生的是旅行社travel agency內。

  Q13. 根據Why is the woman interested in package holidays,定位到原文女性說話處,“Yes, that sounds pretty good ”后文解釋了女性喜歡package holiday 的原因I am going with my family.so it will be nice to have everything taken care of.。

  Q14.根據How long does the woman want to go for the holiday回到原文定位聽到Two weeks直接勾選即可。

  Q11. 最后一題屬于四道題中比較難的,根據What does the woman say she likes about the holiday package?中關鍵詞“she likes”可以推知問題問的是女性喜歡什么方面?直接定位到文章最后一句話That is great we can choose some activities ourselves.

  【聽力述評】

  本篇文章屬于當今社會的熱點話題-旅行咨詢問題,所以同學們在做題時可以比較容易結合生活經驗,所以此題整體難度不大。


新東方石家莊學校 (微信號:helloxdf

及時獲取本地權威教育資訊,隨時隨地的貼身學習顧問,英語學習的好幫手、課程規劃的好助手!

免費申請學習規劃

已為25937位學員提供學習規劃

*驗證碼

*短信驗證碼

相關推薦

  • 熱門新聞
  • 熱門活動
  • 留學資訊
  • 中學資訊

版權及免責聲明

凡本網注明"稿件來源:新東方"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬新東方教育科技集團(含本網和新東方網) 所有,任何媒體、網站或個人未經本網協議授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他任何方式復制、發表。已經本網協議授權的媒體、網站,在下載使用時必須注明"稿件來源:新東方",違者本網將依法追究法律責任。

本網未注明"稿件來源:新東方"的文/圖等稿件均為轉載稿,本網轉載僅基于傳遞更多信息之目的,并不意味著贊同轉載稿的觀點或證實其內容的真實性。如其他媒體、網站或個人從本網下載使用,必須保留本網注明的"稿件來源",并自負版權等法律責任。如擅自篡改為"稿件來源:新東方",本網將依法追究法律責任。

如本網轉載稿涉及版權等問題,請作者見稿后在兩周內速來電與新東方網聯系,電話:010-60908555。

日日摸夜夜添夜夜添无码_亚洲AV最新高清每天更新_亚洲精品国产AV现线